Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji MP3

Download lagu Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji MP3 gratis hanya di Download Lagu Koplo. Lagi Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji dirilis di album Kartonyono Medot Janji pada tahun 2020 oleh Nella Kharisma. Anda bisa mendownload lagu Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Kartonyono Medot Janji
Artist Nella Kharisma
Album Kartonyono Medot Janji
Year 2020
Duration 4:32
File Size 4.15 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji

Melady Record
Duta Nirwana

Kok kebangeten men
Sambat blas ra ono perhatian
Jelas kubutuh atimu, kubutuh awakmu
Kok kebangeten men

Loro ati iki
Tak mbarno karo tak nggo latihan
Sok nek wis oleh gantimu, wis ra kajok aku
Mergo wis tau, wis tau jeru

Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wis tak wanti-wanti, ojo ngasi lali
Tapi kenyataannya pergi

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu
Sak kabehane wis tak turuti
Tapi malah mblenjani

Budalo, malah tak duduhi dalane
Metu kono, belok kiri, lurus wae
Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani

(Duta Nirwana)
(Melady Record, sikat bos)

Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wis tak wanti-wanti, ojo ngasi lali
Tapi kenyataannya pergi

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu
Sak kabehane wis tak turuti
Tapi malah mblenjani

Budalo, malah tak duduhi dalane
Metu kono, belok kiri, lurus wae
Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani