Denny Caknan - Kartonyono Medot Janji Medley MP3

Download lagu Denny Caknan - Kartonyono Medot Janji Medley MP3 gratis hanya di Download Lagu Koplo. Lagi Denny Caknan - Kartonyono Medot Janji Medley dirilis di album Pakeliran 2021 - Kehangatan Widodari pada tahun 2021 oleh Denny Caknan. Anda bisa mendownload lagu Denny Caknan - Kartonyono Medot Janji Medley MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Kartonyono Medot Janji Medley
Artist Denny Caknan
Album Pakeliran 2021 - Kehangatan Widodari
Year 2021
Duration 9:40
File Size 8.85 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Denny Caknan - Kartonyono Medot Janji Medley

Selamat malam semuanya

Terima kasih yang sudah menonton

Hari ini saya sangat berbahagia banget

Karena tepat dibulan kelahiran saya

Saya masih bisa bersama kalian
Menemani kalian
Menghibur kalian semuanya

Ketemu kita di pakeliran 2021

Tepuk tangan buat kalian semua

Kita akan menemani satu jam kedepan

Bersama kalian

Yang dirumah biss ikut joget bersama-sama

Aaaaaaa

Hu'uh... oh...

(3 2 1)
Kok kebangeten men
Sambat blas ra ono perhatian
Jelas ku butuh atimu, ku butuh awak mu
Kok kebangeten men

Loro ati iki
Tak mbarno karo tak nggo latihan
Sok nek wis oleh ganti mu, wis ra kajok aku
Mergo wis tau, wis tau jeru

Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wis tak wanti-wanti, ojo ngasi lali
Tapi kenyataannya pergi

Kartonyono ning Ngawi medot janji mu
Ambruk cagak ku nuruti angan-angan mu
Sak kabehane wis tak turuti
Tapi malah mblenjani

Budalo, malah tak duduhi dalane
Metu kono, belok kiri, lurus wae
Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani

Tambah mbebani

(Instrument)

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati
Saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang

Saiki mung cerito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni

Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni

(Selesai)
Terima kasih
Juvera Musik Lirik