Yeni Inka - Madiun Ngawi MP3

Download lagu Yeni Inka - Madiun Ngawi MP3 gratis hanya di Download Lagu Koplo. Lagi Yeni Inka - Madiun Ngawi dirilis di album Madiun Ngawi pada tahun 2021 oleh Yeni Inka. Anda bisa mendownload lagu Yeni Inka - Madiun Ngawi MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Madiun Ngawi
Artist Yeni Inka
Album Madiun Ngawi
Year 2021
Duration 4:49
File Size 4.41 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Yeni Inka - Madiun Ngawi

(Hok a, Hok e)

Terminal Madiun Ngawi kenanganku
Ora bakalan aku ngelale'ake
Mbiyen aku nduwe pacar anake Pak Tukiran
Bakul pecel ono ning pinggir prapatan

(Hey, lo, lo, lo, lo)
Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelale'ake
Mbiyen jaman semono, kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

(Hok a, Hok e)
Yen aku kangen, kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang, fotomu ning dompetku
Yen aku kangen, kangen karo sliramu
Tak elus-elus, fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso, tak batin sakben dino?
Ra bakal ilang, fotomu ning dompetku
Opo kowe ra kroso, tak batin sakben dino?
Ra bakal ilang, jenengmu ning atiku

(Hok a, Hok e)
Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelale'ake
Mbiyen jaman semono, kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

(Hok a, hok e)
Yen aku kangen, kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang, fotomu ning dompetku
Yen aku kangen, kangen karo sliramu
Tak elus-elus, fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso, tak batin sakben dino?
Ra bakal ilang, fotomu ning dompetku
Opo kowe ra kroso, tak batin sakben dino?
Ra bakal ilang, jenengmu ning atiku