Vita Alvia - Ngelabur Langit MP3

Download lagu Vita Alvia - Ngelabur Langit MP3 gratis hanya di Download Lagu Koplo. Lagi Vita Alvia - Ngelabur Langit dirilis di album Sing Biso Pisah pada tahun 2017 oleh Vita Alvia. Anda bisa mendownload lagu Vita Alvia - Ngelabur Langit MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Ngelabur Langit
Artist Vita Alvia
Album Sing Biso Pisah
Year 2017
Duration 6:20
File Size 5.8 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Vita Alvia - Ngelabur Langit

Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit
Manasi geni
Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang
Ditabut selisih
Welas isun sing riko gape
Wis uwis uwis

Dinggo paran
Ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyani

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang
Ditabut selisih
Welas isun sing riko gape
Wis uwis uwis

Dinggo paran
Ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyani

Wis uwis uwis

Dinggo paran
Ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyani