Nella Kharisma - Ngidam Pentol MP3

Download lagu Nella Kharisma - Ngidam Pentol MP3 gratis hanya di Download Lagu Koplo. Lagi Nella Kharisma - Ngidam Pentol dirilis di album Ngidam Pentol pada tahun 2021 oleh Nella Kharisma. Anda bisa mendownload lagu Nella Kharisma - Ngidam Pentol MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Ngidam Pentol
Artist Nella Kharisma
Album Ngidam Pentol
Year 2021
Duration 4:32
File Size 4.15 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ngidam Pentol

Bojoku meteng telung wulan
Bendino ngiler jarene ngidam
Sak jalukke kudu keturutan
Iki nyidam opo kesempatan

Iki ngono perbuatanmu mas
Wetengku cilik mbok gawe lemu
Kowe seneng gugahi wong turu
Ra di wei mengko kowe nesu

Yo wes cah ayu bojoku sing ayu dewe.dewe.dewe
Gek ndang omongo opo sing mbok kepingini gek ndang tak turuti

Sing tak pengini sing gampang gampang
Janji kudu keturutan

Aku pengin pentol sing ono endok'e
Aku pengen pentol sing double endok'e
Aku pengin pentol pentol pentol pentol endok
Sing okeh emi ne

Kowe pengin pentol sing ene endok'e
Kowe pengen pentol sing double endok'e mas
Kowe pengen pentol pentol pentol endok sing akeh emi ne