Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3

Download lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3 gratis hanya di Download Lagu Koplo. Lagi Happy Asmara - Tak Ikhlasno dirilis di album Tak Ikhlasno pada tahun 2020 oleh Happy Asmara. Anda bisa mendownload lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Tak Ikhlasno
Artist Happy Asmara
Album Tak Ikhlasno
Year 2020
Duration 5:10
File Size 4.73 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane
Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane
Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane