Woro Widowati - TOP-TOPAN MP3

Download lagu Woro Widowati - TOP-TOPAN MP3 gratis hanya di Download Lagu Koplo. Lagi Woro Widowati - TOP-TOPAN dirilis di album TOP-TOPAN pada tahun 2021 oleh Woro Widowati. Anda bisa mendownload lagu Woro Widowati - TOP-TOPAN MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title TOP-TOPAN
Artist Woro Widowati
Album TOP-TOPAN
Year 2021
Duration 4:10
File Size 3.81 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Woro Widowati - TOP-TOPAN

Wis tak cobo ngempet loro
Wis tak cobo njogo tresno
Loro sing tok jalari, ora tak rasake
Senadyan aku ngerti kowe karo liyane

Cobo kowe ono ning posisiku
Opo kowe iso kuat atimu?
Ngrasake tok larani ning sak bendinoku
Kowe ra ngroso, kok malah suloyo

Kulo pun angkat tangan
Atine pun ajur-ajuran
Kulo tak milih pamit
Ati kulo pun roso sakit

Ngapurane, Sayang, aku udu wong top-topan
Ora koyo idamanmu sing gampang nrobos atimu
Aku jane ngerti kowe ngghosting ati
Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati

Kulo pun angkat tangan
Atine pun ajur-ajuran
Kulo tak milih pamit
Ati kulo pun roso sakit

Ngapurane, Sayang, aku udu wong top-topan
Ora koyo idamanmu sing gampang nrobos atimu
Aku jane ngerti kowe ngghosting ati
Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati

Ngapurane, Sayang, aku udu wong top-topan
Ora koyo idamanmu sing gampang nrobos atimu
Aku jane ngerti kowe ngghosting ati
Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati

Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati